Sterk in Ruimte - Logo wit website

Martijn van de Coolwijk

3. Martijn van de Coolwijk
Bouw & organisatie

Martijn van de Coolwijk is een zeer bekwame bouwkundig expert met een indrukwekkend technisch inzicht. Zijn ST.ERKe technische vaardigheden stellen hem in staat om complexe bouwvraagstukken in relatie tot herbestemming en nieuwbouw met gemak op te lossen. Hij is altijd gefocust op realistische oplossingen die haalbaar zijn binnen de gestelde randvoorwaarden. (op groot- en klein schaalniveau)

Als bouwkundig expert sta ik bekend om mijn kritische blik. Ik neem geen genoegen met oppervlakkige antwoorden en ga altijd op zoek naar de kern van de uitdaging. Middels dit kritisch denkvermogen help ik om potentiële valkuilen te identificeren en deze proactief aan te pakken.

Onze st.erkte

Bij ST.ERK streven we naar een toekomst waarin ruimtes en gemeenschappen floreren door middel van een doordachte en bredere aanpak. Onze visie is geworteld in het maatschappelijk belang en streeft naar het creëren van leefomgevingen die tegemoetkomen aan de behoeften van alle betrokkenen, zowel nu als in de toekomst.

Wij zijn erop gericht om sterke leefbare plekken welke esthetisch aantrekkelijk zijn, vorm te geven en een gevoel van verbondenheid en identiteit creëren. We streven ernaar om ruimtelijke oplossingen te ontwerpen die zowel functioneel als mooi zijn, waarbij we rekening houden met zowel de natuurlijke- als culturele- en historische context.

ONZE ANDERE KRACHTPATSERS

2 Wouter Princen

PROCES & PLANOLOGIE

Bevlogen innovator, een ondernemer in het vakgebied van ruimtelijke ordening en planologie.