Sterk in Ruimte - Logo wit website

Gebroken nachten

Nog in de kinderschoenen, maar nu al de moeite waard om te delen….

Op een plek gelegen in de natuur ten midden van een gebied waarin breuklijnen de hoofdrol spelen, worden allerlei sagen en legende vertelt. De verhalen van Hans Joppen, de kattendans, kabouters, heksen en het koningsgraf waren vroeger onmiskenbaar voor deze omgeving, maar vandaag de dag raken ze steeds meer in de vergetelheid. Wat nu als een nieuw concept deze verhalen opnieuw leven in kan blazen en tegelijkertijd de pracht van het landschap beleefbaar weet te maken. Deze vraag hebben wij namens onze opdrachtgever gesteld. En als we het zelf mogen zeggen; Liegt het resultaat er niet om!

Het project bevindt zich pas in de verkennende fase maar zal komende tijd verder uitgewerkt worden.

 

Te midden van de adembenemende natuur en diverse geologische breuklijnen ontstaat een innovatieve gebiedsontwikkeling. Unieke verblijfsmogelijkheden, zoals halfverdiepte lodges ten midden van een kunstmatige breuklijn, nodigen gasten uit om te overnachten in harmonie met de omringende natuur, waarbij GEBROKEN NACHTEN echt voelbaar worden.

Wandelend langs de slingerende paden die de breuklijnen volgen, kunnen bezoekers genieten van de landschappelijk ingerichte tuinen die de karakteristieke van de omgeving uitvergroten; van stromende beekjes en de rustgevende bries door de bladeren het bladerdek kom je er al snel achter dat er meer speelt in dit unieke landschap. Voor avonturiers, verkenners en dromers zijn er speciale verblijfsmogelijkheden ten midden van alle sagen en legende! Slapen in, op, aan of bij een grafheuvel is iets wat nog niet voorkomt in deze regio. Deze verhalen worden in het openlucht theater maar wat graag vertelt door de medewerkers en omwonende. Zo houden we een cultuur in stand en verspreiden we deze via toerisme.

Deze visionaire ontwikkeling zet in op duurzaam toerisme en nodigt gasten uit om niet alleen toeschouwers te zijn, maar actief deel te nemen aan de natuurlijke pracht om hen heen. Hier, te midden van de breuklijnen, ontstaat een unieke ervaring waar de grens tussen mens, natuur en verhaal vervaagt, en waar elk verblijf een onvergetelijk avontuur wordt.